Asistent Kuzhinier/e
Job Description
	 	 

Posti: Asistent Kuzhinier/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Gatuan recetat e përgatitura nga Shefi i Kuzhinës;
 • Peshon dhe mikson përbërësit sipas recetës;
 • Rregullon ushqimet e gatuara në pjata sipas sasisë së përcaktuar dhe i bën gati për servirjen;
 • Bashkëpunon me Shefin e Kuzhinës për hartimin e recetave dhe menuve të reja;
 • Kujdesin për shërbim të klientëve;
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

 

Kualifikimet profesionale

 • Shkollim i Mesëm (prioritet arsimi i lartë apo profesional në Kuzhinë);
 • Eksperiencë pune në fushën relevante;
 • I certifikuar sipas kërkesave profesionale të postit në fushën e ushqimit dhe pijeve;
 • Shkathtësi në menaxhim të problemeve;
 • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore;
 • Njohuri të mira në procedurat e kujdesit ndaj klientit;
 • Aftësi ndërpersonale.
Company Overview
038 40 20 40 \ ext 5009
Rruga Zagrebit 39, Prishtinë
Get our latest jobs by email